D3 GO je aplikacija, prek katere lahkokjerkoli v omrežju Telemach gledate Telemachove televizijske programe v živo. Kot bi imeli prenosno televizijo, ki je vedno z vami. Programe v živo lahko spremljate prek osebnega računalnika, tabličnega računalnika, prenosnika ali pametnega telefona. Vse kar potrebujete, je Telemachova internetna povezava in zabava se lahko prične. 

 

Zakaj imeti D3 GO?
- Ne boste več zamudili tekme, ker vas ni doma.
- Ne boste več zamudili gola, ker ste morali med gledanjem tekme doma skočiti v kopalnico.

- Najljubšo oddajo si lahko ogledate tudi med pitjem kave v kavarni.

- Za spremljanje programov v živo vam ni treba biti doma pred televizijskim zaslonom.

- Vsak član družine lahko gleda svoj program, saj si lahko vi tekmo ogledate na prenosniku, medtem ko žena gleda film na televizijskem sprejemniku.

 

Ker so naprave, na katerih lahko spremljate programe, prenosne, boste lahko svoje najljubše vsebine spremljali kjerkoli v omrežju Telemach. To je vsekakor nov način za spremljanje najljubših vsebin.

Počnite, kar želite, in pojdite, kamor želite, svoje najljubše tekme ali oddaje zaradi tega ne boste zamudili.

 

Kaj lahko gledam prek D3 GO?
Prek storitve D3 GO boste spremljali najbolj gledane programe iz tiste programske sheme, za katero imate sklenjeno naročniško razmerje.

Naročniki na paket Klub Scena lahko spremljate vsebine na zahtevo tudi preko tablice ali mobilnega telefona.

 

Kje aktiviram D3GO?
Aktivacijo uredite preko portala Moj Telemach.

 

Ali potrebujem Telemachov internet, da bi lahko gledal vsebine prek D3 GO?
Da. Za spremljanje televizijskih vsebin potrebujete internetno povezavo Telemach. Najnižja potrebna hitrost prenosa podatkov za nemoteno delovanje je 512 kbps. Aplikacija samodejno prilagodi kakovost slike glede na razpoložljivo aktivno povezavo z internetom.
Prvo registracijo morate opraviti prek internetne povezave podjetja Telemach, kjer imate internetni priključek, vsebine pa lahko gledate prek katerekoli internetne povezave na omrežju Telemach.

 

Na koliko napravah lahko uporabljam storitev D3 GO?
Aplikacijo D3GO lahko naložite in uporabljate hkrati na največ 5 različnih napravah v kolikor ste fiksni naročnik. V kolikor pa uporabljate samo mobilno telefonijo lahko za spremljanje vsebin prek D3 GO registrirate vašo mobilno napravo.

 

Ali lahko odstranim D3GO naprave in kolikokrat na mesec?
Na mesec lahko odstranite eno napravo in prijavite novo.

 

Naprave